Organisatie Berentocht Sloeproeien geeft groen licht

Berentocht sloeproeien 2022

Organisatie Berentocht Sloeproeien geeft groen licht

Publisearre op:

Let op! De Berentocht Sloeproeien gaat in 2022 niet door vanwege te weinig aanmeldingen!

De derde editie van de Berentocht Sloeproeien op de Tsjûkemar en Tjonger vindt op zaterdagmiddag 9 juli 2022 plaats. Het belooft weer een spectaculaire wedstrijd te worden met start en finish op de Pier Christiaansloot in Delfstrahuizen.

Zeven teams hebben zich nu al voor de wedstrijd opgegeven, terwijl de voorbereidingen nog moeten starten. De organisatie heeft plek voor dertig roeiteams en kan in ieder geval al één nieuwkomer verwelkomen. De nieuwe roeisloep Tsjûke uit Delfstrahuizen gaat voor het eerst deelnemen.

De start van de 3e Berentocht Sloeproeien is om 12 uur bij Hotel Restaurant De Tjongervallei in Delfstrahuizen. Groot deel van de route is te volgen met de eigen fiets of te huren bij de Biedermeier in Oosterzee. De race is ook met een volgboot te bekijken. Deze is te huren bij het Turfskip in Echtenerbrug.

Na de wedstrijd zal er een gezellige prijsuitreiking plaatsvinden op de terrassen van HR Tjongervallei. Toegang voor publiek is gratis. Kijk voor meer informatie op www.berentochtsloeproeien.nl.