Optimist on Tour in de Tsjûkemar-regio

Optimist on Tour in de Tsjûkemar

Optimist on Tour in de Tsjûkemar-regio

Gepubliceerd op:

Optimist on Tour is een rondreizend watersportevenement waar kinderen helemaal gratis kennis kunnen maken met de watersport. Onder begeleiding van gecertificeerde en enthousiaste instructeurs varen kinderen hun eerste mijlen in een Optimist zeilbootje en gaan ze kanovaren, suppen of windsurfen. Daarnaast zorgen de spectaculaire aquaroller en het speciale Optimist on Tour Laboratorium, waar kinderen op een speelse manier meer leren over water, voor veel plezier.

Sinds de start van Optimist on Tour in 2014 hebben bijna 90.000 kinderen kennis gemaakt met de watersport. Veel van deze kinderen hebben daarna de stap gemaakt naar een lokale watersportvereniging of vaarschool.

Optimist on Tour in de Tsjûkemar

Optimist on Tour komt voor de tweede keer langs in de Tsjûkemar-regio. De Club van Aanjagers, 11 basisscholen uit de omgeving en het Watersportverbond verzorgen op 27, 28 en 29 augustus 2020 een heus watersportfeestje. Op het strand van Delfstrahuizen. En natuurlijk op het water van de Tsjûkemar.

Op 27 en 28 augustus is Optimist on Tour er speciaal voor de kinderen van de 11 basisscholen, op 29 augustus mogen alle kinderen meedoen. Dit is je kans om, samen met je vriendjes en vriendinnetjes, te leren zeilen, kanoën of suppen. Doe jij ook mee? Meld je dan nú aan op de website van het Watersportverbond!